POLITYKA PRYWATNOŚCI

12/04/18

Surówka


Jestem ostatnio zabiegana, zapracowana i zmęczona u kresu możliwości.
Życie ratuje mi surówka 2 x dziennie jedzona jako danie główne.
Taka sobie zwykła mieszanka.

Papryka
papryka
roszponka,
własny szczypior
odrobina kapusty pekińskiej
odrobina soli
odrobina soku z cytryny
odrobina bazylii
odrobina oleju sezamowego


Mieszamy i jemy :-) Smacznego :-)







Jeżeli posiadasz Fanpage na Facebooku zapraszam do nowej grupy
Promujemy Fanpage, Instagram i Blogi ...
https://www.facebook.com/groups/204605860310844/






31 komentarzy:

  1. Krysiu, też noszę surówki i sałatki do pracy, obiadki robię lekkie, bo i apetyt do pogody się dostosował...
    Smacznej wiosny:-)

    OdpowiedzUsuń
  2. o dżizusie, ale dostałam ochotę na taką sałatkę :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Ja też często do pracy sobie robię :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ja robię podobną. :)
    Uwielbiam takie surówki.
    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja ostatnio też wiecznie gdzieś pędzę ale czasu na surówkę nawet mi barkuje

    OdpowiedzUsuń
  6. Jak to surowka jako danie glownie?? A gdzie kotlet? :-)))

    OdpowiedzUsuń
  7. Świetny przepis, koniecznie muszę sprobować :) pozdrawiam! milkowomi.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  8. Mniam, jestem fanką takich sałatek.

    OdpowiedzUsuń
  9. Bardzo fajna, wiosenna i bez udziwnień :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Wygląda mega apetycznie muszę sobie zrobić :D

    OdpowiedzUsuń
  11. Zachęciłas mnie, aby dzisiaj taka zrobić ❤️

    OdpowiedzUsuń
  12. Uwielbiam takie suróweczki. Samo zdrowie. Chętnie bym zjadła.
    Mam nawet ochotę na coś podobnego.
    Pozdrawiam cieplutko. ;)

    OdpowiedzUsuń
  13. Z tego, co wiem, najzdrowsza jest zielona papryka. Tę Twoją surówkę polałabym jeszcze octem jabłkowym, który też jest bardzo zdrowy. Zresztą zrobiłabym do niej sos winegret. Oczywiście usunęłabym szczypiorek.
    Pozdrawiam wiosennie.

    OdpowiedzUsuń
  14. Wygląda bardzo apetycznie. Dla mnie, aby było daniem głównym, musiałabym dodać jakiegoś sera lub makaronu;)
    Pozdrawiam Krysiu:)

    OdpowiedzUsuń
  15. Taka surówka to by u nas nie przeszła jako danie główne ;)

    OdpowiedzUsuń
  16. Takie kolorowe są najzdrowsze:)

    OdpowiedzUsuń
  17. No i fajnie - szybko, zdrowo, kolorowo :) Dokładnie tak, jak lubię :)

    OdpowiedzUsuń
  18. No nie wiem czy taka banalna. Olej sezamowy super powszechny nie jest...

    OdpowiedzUsuń
  19. Lubię takie surówki, szybkie w przygotowaniu, a przy tym bardzo smaczne. :)

    OdpowiedzUsuń
  20. U mnie ostatnio świeże, wiosenne sałatki i surówki jadamy bez przerwy :) Jakoś nie mam ochoty na ciężkie potrawy. Może to przez wiosnę, choć ta do NI idzie chyba okrężną drogą :P

    OdpowiedzUsuń
  21. proste, pyszne i kolorowe:) to, co najbardziej lubię :)

    OdpowiedzUsuń
  22. Tez często robię surówki na uczelnie :) proste szybkie i smaczne !

    OdpowiedzUsuń
  23. Proste, szybkie, lekkie, zdrowe i jakże smaczne :)

    OdpowiedzUsuń
  24. świetny pomysł na zieloną przekąskę :)

    OdpowiedzUsuń
  25. A mi lenistwo nawet na takie surówki nie pozwala...

    OdpowiedzUsuń
  26. Pysznie, kolorowo i zdrowo. Bardzo lubię takie proste i szybkie surówki :)

    OdpowiedzUsuń
  27. Kiedyś sporo pojemniczków z taką zawartością do pracy nosiłam. :)

    OdpowiedzUsuń
  28. Agnieszka Binkiewicz10 maja, 2018

    Przepis dla mnie - regularnie robię takie sałatki. :) Na obiad w ciepłe dni zabieram taki litrowy słój i zjadam.

    OdpowiedzUsuń
  29. 2 razy papryka w sensie dwie różne?

    OdpowiedzUsuń